Våra produkter
HÖGREV
Chuck-roll är den främre delen som skärs mellan 6:e och 7:e revbenet, utan skulderkotlett och bringa. Den är ofta marmorerad och köttet är mört och saftigt.
- Användningsområden: Biff | Grillning | Grytor | Sukiyaki


ENTRECÔTE
Entrecôten är ryggstycket bredvid chuck-roll på representativt. Köttet är tjockt och har flera inre fettlinjer, välmarmorerat och fyllig smak.
- Användningsområden: Biff | Grillning | Sukiyaki | Shabu-shabu
CHUCK RIBS
Ryggbiffen anses vara en högkvalitativ styckning och är placerad bakom entrecoten. Köttet har fin textur och är mört. Det är billigt jämfört med andra skurna biffar stora i vikt, vilket gör det idealt för biffrätter.
- Användningsområden: Biff | Grillning | Sukiyaki | Shabu-shabu


PICHANIA
Entrecôten är ryggstycket bredvid chuck-roll på representativt. Köttet är tjockt och har flera inre fettlinjer, välmarmorerat och fyllig smak.
- Användningsområden: Biff | Grillning | Sukiyaki | Shabu-shabu