Skip to content

Våra produkter

HÖGREV

Chuck-roll är den främre delen som skärs mellan 6:e och 7:e revbenet, utan skulderkotlett och bringa. Den är ofta marmorerad och köttet är mört och saftigt.

  • Användningsområden: Biff | Grillning | Grytor | Sukiyaki
  • Pris: XX per kg
Produkter
Produkter

ENTRECÔTE

Entrecôten är ryggstycket bredvid chuck-roll på representativt. Köttet är tjockt och har flera inre fettlinjer, välmarmorerat och fyllig smak.

  • Användningsområden: Biff | Grillning | Sukiyaki | Shabu-shabu
  • Pris: XX per kg

CHUCK RIBS

Ryggbiffen anses vara en högkvalitativ styckning och är placerad bakom entrecoten. Köttet har fin textur och är mört. Det är billigt jämfört med andra skurna biffar stora i vikt, vilket gör det idealt för biffrätter.

  • Användningsområden: Biff | Grillning | Sukiyaki | Shabu-shabu
  • Pris: XX per kg
Produkter
Produkter

PICHANIA

Entrecôten är ryggstycket bredvid chuck-roll på representativt. Köttet är tjockt och har flera inre fettlinjer, välmarmorerat och fyllig smak.

  • Användningsområden: Biff | Grillning | Sukiyaki | Shabu-shabu
  • Pris: XX per kg

Wagyu Bogrulle

Wagyu Bringa

Wagyu Ryggbiff

Wagyu Flankstek

Wagyu Rulle

Wagyu Bogstek

Wagyu Lägg

Wagyu Oxfilé

Wagyu Rostbiff

Wagyu Ryggbiff (övre delen av baken)

Wagyu Bogrevben

Wagyu Entrecôte

Wagyu Revben (korta revben)

Wagyu Fransyska