Våra produkter
HÖGREV
Chuck-roll är den främre delen som skärs mellan 6:e och 7:e revbenet, utan skulderkotlett och bringa. Den är ofta marmorerad och köttet är mört och saftigt.
- Användningsområden: Biff | Grillning | Grytor | Sukiyaki
- Pris: XX per kg
ENTRECÔTE
Entrecôten är ryggstycket bredvid chuck-roll på representativt. Köttet är tjockt och har flera inre fettlinjer, välmarmorerat och fyllig smak.
- Användningsområden: Biff | Grillning | Sukiyaki | Shabu-shabu
- Pris: XX per kg
CHUCK RIBS
Ryggbiffen anses vara en högkvalitativ styckning och är placerad bakom entrecoten. Köttet har fin textur och är mört. Det är billigt jämfört med andra skurna biffar stora i vikt, vilket gör det idealt för biffrätter.
- Användningsområden: Biff | Grillning | Sukiyaki | Shabu-shabu
- Pris: XX per kg
PICHANIA
Entrecôten är ryggstycket bredvid chuck-roll på representativt. Köttet är tjockt och har flera inre fettlinjer, välmarmorerat och fyllig smak.
- Användningsområden: Biff | Grillning | Sukiyaki | Shabu-shabu
- Pris: XX per kg