Skip to content

Om oss

Haile en av våra delägare har bott i Japan i över tio år och de va dör vi först fick chansen att uppleva äkta Japansk Wagyu, wa 和japan 牛nötkreatur.

Det man snabbt upptäcker när man bor eller bara på en kortsemester till japan är känsla för detaljer i allt man gör och det är uppenbart i Miyazaki Wagyu japans bästa kött miyazaki prefecture har Vid den nationella tävlingen “Zenkyo“ beef competition” som hålls vart femte år och ofta kallas för ”Wagyu-OS” har Miyazaki prefekturen vunnit guldmedaljen fyra gånger i rad.

Med andra ord har Miyazaki producerat det högst rankade köttet i Japan i 20 år i sträck!

produkter2
Om

Vår historia Vår historia

Kizuna betyder ”bestående band” på japanska – ett ord som för oss symboliserar både vårt familjeband mellan två bröder och den djupa kopplingen mellan tradition, kvalitet och kärlek till mat. Vår resa började med en enkel men kraftfull idé: att föra en del av Japan till Sverige och skapa oförglömliga matupplevelser.

En av oss har levt i Japan i över 10 år och fått uppleva landets rika matkultur på nära håll.
Där upptäckte vi Miyazakis Wagyukött – ett kött så unikt att det inte bara mättar magen, utan även hjärtat. Inspirerade av denna upplevelse bestämde vi oss för att dela denna skatt med Sverige.

Wagyukött Wagyukött

För oss handlar Wagyukött inte bara om exklusiva detaljer som biff och entrecôte, utan om att hylla hela djuret. Den höga marmoreringen i Miyazakis Wagyukött gör varje del av djuret mörare och mer smakrik än vad vi tidigare trott var möjligt. Vår vision är att visa att Wagyukött är så mycket mer än de små urval vi ofta ser på den svenska marknaden.

Med Kizuna vill vi inte bara erbjuda kött av högsta kvalitet – vi vill skapa en bro mellan kulturer, smaker och människor. Vår verksamhet drivs av brödraskap, passion och en önskan att ge våra kunder något alldeles extra.

Välkommen till Kizuna – där varje måltid är en berättelse, och varje bit är en hyllning till bandet mellan tradition och innovation.

Om